Ludzie Witelonki

mgr inż. Kamila Ślusarczyk

Telefon: 690123711
Adres e-mail: kamila.slusarczyk@collegiumwitelona.pl

Wykształcenie:
2007 - 2005 - Policealna Szkoła Farmaceutyczna „Pharmedic" we Wrocławiu
kierunek: Technik farmaceutyczny
2005 - 2004 - Akademia Rolnicza we Wrocławiu
Studia podyplomowe w zakresie Zarządzanie Jakością w Przemyśle żywnościowym (z wynikiem bardzo dobrym)
2004 - 2003 - Aademia Rolnicza we Wrocławiu
kierunek : Technologia Żywności i Żywienie Człowieka w zakresie Technologia Żywności (z wynikiem bardzo dobrym), tytuł : magister inżynier
2003 - 1999 - Akademia Rolnicza we Wrocławiu
kierunek: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka w zakresie Technologia Żywności, tytuł: inżynier
2016-2017 - Studia podyplomowe „Poradnictwo dietetyczne - postępy w żywieniu człowieka", Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
2019 - 2020 - Studia podyplomowe „Suplementy diety i żywność wzbogacana" , Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Doświadczenie zawodowe
Od roku 2015 do chwili obecnej - Nauczyciel dydaktyczny Wydziału Nauk o Zdrowiu i Kulturze Fizycznej na kierunku Dietetyka PWSZ im. Witelona w Legnicy;
W latach 2017 - 2019 - Założyciel i opiekun Koła Naukowego Dietetyków PWSZ im. Witelona w Legnicy ;
04.2018 - Członek komitetu organizacyjnego i moderator sesji podczas Ogólnopolskiej konferencji naukowej Młodych Medyków;
06.2018 - Członek Komitetu organizacyjnego podczas Konferencji naukowo-szkoleniowej „Współczesne oblicza medycyny", PWSZ im. Witelona w Legnicy; 
W latach 2019 - 2021 - Opiekun praktyk zawodowych na kierunku Dietetyka i Coaching PWSZ im. Witelona wLegnicy;
Od roku 2020 - Członek Komisji Programowej dla kierunku Dietetyka i Coaching PWSZ im. Witelona w Legnicy;
Od 2016 do chwili obecnej - planista na kierunku Dietetyka i Coaching Zdrowego Stylu Życia PWSZ im. Witelona w Legnicy.

Projekty: 
2018 - 2019 - udział w projekcie „Nowe oblicza szkolnictwa zawodowego w powiecie jaworskim"
09.2018 - udział w projekcie „Zintegrowane Programy Uczelni w ramach ścieżki I i II dla kierunku Dietetyka"

Osiągnięcia: 
16.10.2018 - udział czynny w konferencji branżowej  „Nowe oblicze szkolnictwa zawodowego w powiecie jaworskim";
16-18.03.2018 - udział czynny w III Międzynarodowej Konferencji Naukowej Człowiek-Żywność - Zdrowie"
2019 - przygotowanie Członków Koła Naukowego Dietetyków PWSZ im. Witelona w Legnicy do udziału w IX Ogólnopolskiej Konferencji Dietetyków i zajęcia III-go miejsca;
2019 - przygotowanie Członków Koła Naukowego Dietetyków PWSZ im. Witelona w Legnicy do udziału w III Ogólnopolskiej Konferencji Studenckiej Młodych Medyków i Prawników PWSZ im. Witelona w Legnicy - zajęcie I-go miejsca

Publikacje:
2018 - publikacja w ramach konferencji branżowej „Nowe oblicze branżowej  „Nowe oblicze szkolnictwa zawodowego w powiecie jaworskim"
Tytuł publikacji: „Perspektywy rynku gastronomicznego a problemy żywieniowe w Polsce"
2020 - publikacja „Żywieniowe czynniki i kontrowersje w zapobieganiu demencji" , Zeszyty Naukowe Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona w Legnicy, nr 37(4)/2020